Servicii de cazare la cele mai înalte standarde
Servicii de calitate la prețuri accesibile

Pensiunea Ianis este situată la ieșirea din Piatra Neamț spre Bicaz, pe drumul național DN15, pe partea dreaptă a sensului de mers, la 500 de metri de stația Peco Petrom și la 3 km de centrul municipiului Piatra Neamț.

Pensiunea Ianis vă face șederea plăcută prin condițiile excelente de cazare și facilitățile diverse pe care le oferă: locul de joacă pentru copii, curtea cu verdeață, foișorul, grătarul, parcarea proprie, etc.

Pensiunea Ianis Piatra Neamț vă oferă 33 locuri de cazare dispuse în 16 camere, dintre care 9 camere duble cu paturi matrimoniale, 6 camere duble cu paturi twin și o cameră triplă.

Toate camerele sunt foarte spațioase, amenajate și dotate cu mobilier & accesorii de calitate foarte bună, fiecare cameră dispunând de mobilă modernă, baie proprie cu cabină de duș sau cadă de baie, uscător de păr, televizor LCD, cablu TV, semnal GSM, internet wireless, balcon, etc. O parte dintre camere sunt dotate cu aer condiționat și minibar.

Tarifele de cazare la Pensiunea Ianis Piatra Neamț sunt cuprinse între 160 lei / noapte / camera pentru 2 persoane și 200 lei / noapte / camera pentru 2 persoane, în funcție de gradul de confort al camerei și de sezon.

Certificat clasificare pensiunea Ianis

Facilități pensiune

Facilități cazare camere